بطور کلی یکی از مهمترین بخشهای پیشگیری از پیشرفت بیماری دیابت و موفقیت در روند به نوعی درمان و کاهش شدت این بیماری مزمن در بدن فرد مبتلا رعایت نکات تغذیه ای و داشتن برنامه غذایی دقیق است که در ادامه بهترین و بدترین خوراکیها برای این دسته از افراد را به شما معرفی می کنیم.
بهترین مواد غذایی و خوراکی برای بیماران دیابتی:
نانهای سبوس دار،پنیرهای کم چرب ،مرغ یا بوقلمون بدون پوست،ماهی بخار پز شده یا کبابی،سیب زمینی کباب شده،اردهای سبوس دارمانند آرد گندم،سبزیجات تازه ،خام یا کمی بخار پز شده کباب یا گریل شده،غلات سبوس دار مانند برنج قهوه ای،ذرت،پف فیل یا محصولات تهیه شده از ذرت،اب معدنی،اب جو سبک،چای تلخ،قهوه سیاه با شیر کم چرب و بدون شکر،سبزیجات یخ زده،یا کمی بخار پز شده،سبزیجات کنسروی کم نمک،کاهو،سبزیجات سبز،اسفناج،شیر کم چرب،ماست کم چرب،پنیر و خامه کم چرب،میوه ساده یا کنسروی،مربای کم قند یا بدون قند،اب میوه طبیعی،سس مایونز کم چرب،سس سالاد کم چرب،پف فیل بدون چربی،گوشت خورشتی یا کباب شده،قسمت های کم چرب گوشت،لوبیا،تخم مرغ و مغز میوه.