اسانسهای موجوددر بره موم شامل ترکیباتی هستند که شامل انواع تربانتینها و ترپنهاو مربوط به درختان مختلف خانواده کاج می باشند اگر از گونه های مشابه یک جنس درخت گرفته شده باشد از نظر خواص مشابه هستند ولی اگر از گونه های متفاوت گرفته شده باشند خواص شیمیایی انها کمی متفاوت می باشند و عنصر غالب تشکیل دهنده تربانتینها بیشتر پی نن می باشد و لذا با توجه به خواص پزشکی این ماده شامل اثرات انتی باکتریال،ضد قارچ و ضد انگل و انتی اکسیدانت و ضد التهاب و ضد پوسیدگی دندان دارد و از دیگر خواص این ماده علاوه بر خواص فوق در ترمیم زخمها و تحریک جریان خون و مخاط و اثرات بی حسی موضعی ان می باشد.